Luxe Hotel ArnhemBooking.com

U

Tot wel 50% Korting!

Boek je hotel via onze partner en ontvang tot wel 50% korting! Boek nu!

N

Elke dag nieuwe deals!

Gratis annuleren bij vrijwel alle kamers

We hebben elke dag de beste deals

Inclusief geheime deals voor terugkerende klanten. U betaalt nooit reserveringskosten. Bespaar op elke boeking!

Keuze uit 1.109.210 hotels wereldwijd!

Inclusief geheime deals voor terugkerende klanten. U betaalt nooit reserveringskosten. Bespaar op elke boeking!

Uw boeking wijzigen wanneer u dat uitkomt

Inclusief geheime deals voor terugkerende klanten. U betaalt nooit reserveringskosten. Bespaar op elke boeking!

N

Ruim 100.000.000 beoordelingen!

Uw mening over de hotels die wij aanbieden is erg belangrijk! Onze partner heeft ruim 100.000.000!

24/7 Support

Heeft u vragen over uw boeking? Neem dan contact op met onze supportafdeling!

De Gelderse hoofdstad Arnhem is met haar 150.000 inwoners de tweede stad van de provincie en staat bekend om de verbintenis met mode door de modeacademie ArtEZ. In 2007 en 2009 is de binnenstad van Arnhem uitgeroepen tot de beste van Nederland wegens een groot aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden. Arnhem ligt in een prachtige groene omgeving, tussen de Veluwe en het Uiterwaardgebied. Ongeveer een derde van de stad is “groen” wat terug te vinden is in de groene singels rondom het centrum, unieke tuinen en knusse parkjes. Arnhem biedt als Gelderse hoofdstad een uitgebreide keuze aan winkels, restaurants, evenementen en cultuur.

Wat te doen in Arnhem centrum?

In Museum Arnhem vind je hedendaagse kunstcollecties uit de 20e eeuw. Vanuit het gebouw, dat zich bevindt op de oude stuwwal van de stad, heb je een prachtig panoramisch uitzicht over de stad. Het Nederlands Openluchtmuseum is het meest bezochte museum van Nederland, buiten Amsterdam om, waar je meer te weten te komt over het Nederlandse leven gedurende de laatste paar eeuwen. In het omvangrijke park vind je diverse verplaatste originele gebouwen zoals molens, boerderijen en een stoomzuivelfabriek.

Natuurlijk vallen mode en design niet weg te denken uit de stad. Het modekwartier speelt daarin een belangrijke rol met haar diverse winkels, studio’s en galerieën van zowel nieuwe talenten als bekende namen. In de sfeervolle straten in de binnenstad vind je een geweldig winkelaanbod met tal van winkels en boetiekjes. De Vijzelstraat, Ketelstraat, Jansstraat en Bakkerstraat zijn de grote winkelstraten waar je de bekende ketens zult vinden. In de kleinere straten hieromheen, zoals de 7 straatjes, vind je leuke concept stores en kleinere winkels.

Arnhem is daarnaast ook een geweldige stad om lekker te eten en om goed uit te gaan, waarbij je in de binnenstad een ruim aanbod vindt van kleine eetcafés tot mooie restaurants. De Rijnkade is een goede locatie voor een hapje en een drankje met een fantastisch uitzicht op de Rijn en een geschikt terrasje is snel gevonden aan het Jansplein. De Korenmarkt is de beste locatie om uit te gaan met haar vele cafés, clubs en bars.

De beste Hotels in Arnhem

Arnhem heeft een mooi aanbod aan hotels in zowel haar kleurrijke binnenstad als de rustige natuurrijke omgeving daarbuiten. Je kunt overnachten in een knusse Bed & Breakfast, in een designhotel middenin het centrum of een landgoed buiten de stad. De stad heeft genoeg aanbod voor ieders smaak en portemonnee.