Iedereen vindt het natuurlijk fijn om in een luxe hotel te overnachten. Helaas is dit vaak een dure aangelegenheid en daardoor niet voor iedereen weggelegd. Toch zijn er tal van manieren om wel in een luxe hotel te kunnen overnachten. In deze blog vertellen we je hier meer over.

Sparen

Sparen is natuurlijk voor iedere grote uitgave een goede optie. Door iedere maand enkele tientallen euro’s opzij te leggen kun je gemakkelijk ieder halfjaar een keer naar een luxe hotel. Het sparen is over het algemeen goed te doen als je spaart voor één doel. Dit is helaas in de meeste gevallen niet het geval. Het is daarom handig om verschillende spaarpotjes aan te houden. Zo heb je één spaarpotje voor bijvoorbeeld een auto, weer een ander spaarpotje voor cadeautjes en een spaarpotje voor hotelovernachtingen.

Beleggen

Beleggen is de afgelopen tijd enorm populair geworden. Jij kunt hier ook je voordeel van doen als je geld bij elkaar probeert te krijgen voor een overnachting in een luxe hotel. Bekijk de Bitcoin koers maar eens. Deze schiet soms wel 20% omhoog in een dag en zo heb je in één dag jouw hotelovernachting bij elkaar. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor andere beleggingen. Je kunt naast Bitcoin ook voor kiezen voor Ripple, Cardano of Ethereum kopen. Het is hierin belangrijk dat je een juist koopmoment kiest. Dan is de kans namelijk het grootst dat de belegging ook rendement zal opleveren.

Acties

Luxe hotels doen vaak mee aan spaaracties. Je kunt dan door de tijd heen punten sparen bij bijvoorbeeld de supermarkt of drogist en zo voor een goedkoop bedrag een luxe hotel boeken. Het leuke van deze acties is dat ze je vaak niets extra’s kosten. Je krijgt de spaarzegels over het algemeen bij de reguliere boodschappen die je doet. Zo doe je niet alleen je boodschappen maar spaar je ondertussen ook voor dat heerlijke nachtje weg. Daarnaast zijn er ook tal van acties als het gaat om de aanschafprijs van de overnachtingen. Bij winkels als de Kruidvat of de Etos heb je eens in de zoveel tijd een actie waardoor je voor de helft, of soms nog wel minder, van het geld een overnachting kunt boeken!