Ga je binnenkort naar Zuid Frankrijk of Spanje op vakantie? Vaak kom je dan langs een van de grote snelwegen in Frankrijk, het netwerk van deze wegen wordt ook wel de Route du Soleil genoemd. Langs deze route zijn er veel verschillende mogelijkheden om te overnachten en te recreëren. Omdat je vaak lang moeten reizen om op je vakantiebestemming te komen zijn er ook veel hotels langs deze snelwegen gebouwd. Hier kan je vaak comfortabel maar toch voordelig overnachten. Wij hebben een gids gemaakt waarin je al deze hotels met elkaar kunt vergelijken en eventueel direct kunt boeken.

Overnachten tijdens de reis naar je vakantiebestemming

Als je daadwerkelijk een lange reis moet afleggen om op je vakantiebestemming te komen, is het zeker verstandig om tussendoor te overnachten. Het is bijvoorbeeld niet aanbevolen om een hele dag achter het stuur te zitten. Het is juist aanbevolen om veel pauze te nemen en bij een hele lange reis tussendoor ergens te overnachten. Dankzij de volgende dag weer uitgerust de weg op.

Kies voor een goedkoop maar comfortabel hotel

Langs de Autoroute de Soleil zijn er diverse hotels te vinden die je voor een betaalbare prijs kunt boeken. Houd er wel rekening mee dat je meestal moet beschikken over een creditcard als je wilt overnachten bij deze auto’s. Dat is echter niet in alle gevallen nodig, check onze website om alle hotels te vinden waarbij je zonder creditcard ook kunnen reserveren. Als je direct hotels gaat vergelijken op onze website dan raden we je aan om niet alleen op de prijs te letten maar ook op de kwaliteit en de beschikbaarheid. Daarnaast is het natuurlijk handig dat het hotel niet te ver van de snelweg af zijn.

Hoeveel kost het om langs deze route te rijden?

Veel mensen vragen ons wat het precies kost om de reis naar je vakantiebestemming af te leggen langs deze route. Dat is echter niet van tevoren precies aan te geven. Het hangt ervan af welke weg je wilt afleggen. Daarna hangt het ervan af waar je precies wilt overnachten. Ga daarom naar onze website om alle tarieven met elkaar te vergelijken en tot een goede keuze te komen!