Veel mensen vragen zich af of het ook nodig is om een visum aan te vragen als je alleen op vakantie gaat naar Turkije. Dat is inderdaad noodzakelijk en daarom zijn er diverse websites op touw gezet om u te helpen met het aanvragen van een visum. Ook als u op vakantie gaat naar Turkije, kunt u eenvoudig bij ons een elektronisch visum aanvragen. Dit hoeft niet veel tijd te kosten en het is ook nog behoorlijk voordelig.

Hoe werkt het aanvragen van een visum voor Turkije?

Er zijn een aantal stappen die u moet doorlopen om een visum aan te vragen om naar Turkije af te reizen. De eerste stap bestaat uit het invoeren van je persoonlijke gegevens, je kan online betalen via iDEAL bijvoorbeeld. Als alles gecontroleerd en goed bevonden is kan je het visum eenvoudig thuis ontvangen en direct in gebruik nemen.

Online je visumaanvraag indienen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun visum online aan te vragen. Vroeger moest je hiervoor nog naar de ambassade maar dat is gelukkig tegenwoordig niet meer nodig. Dat maakt het ook een stuk makkelijker en bovendien kan je veel sneller je visum in huis hebben. Het heeft er ook voor gezorgd dat de kosten voor een visumaanvraag naar Turkije een stuk lager liggen. Voor maar € 25 heb je al een visum in huis en kan je met een gerust hart op reis gaan.

De voordelen die je hierbij hebt

Het aanvragen van je visum via internet heeft nog een aantal voordelen. Het is vaak een stuk sneller, soms is het zelfs binnen een dag geregeld. Dit is helemaal handig als je niet meer veel tijd hebt en je op het laatste moment je visum wilt aanvragen. De aanvraag zelf is bovendien binnen 5 minuten geregeld. U vraagt alles aan via een beveiligde verbinding zodat u gerust uw persoonlijke gegevens kunt invoeren. Wij zijn bovendien altijd telefonisch bereikbaar als u vragen heeft. De betaling kunt u eenvoudig voldoen via iDEAL of PayPal bijvoorbeeld.