Een weekendje weg hoeft niet altijd in het buitenland worden doorgebracht. In Nederland is het ook prima vertoeven, als je bijvoorbeeld kiest voor een mooi hotel. In dit artikel hebben wij een aantal mooie Nederlandse hotels uitgekozen, zodat je inspiratie op kan doen en je in luxe kan wanen in eigen land! 

Waldorf Astoria (Amsterdam)

Aan de Amsterdamse Herengracht ligt sinds 2014 het Waldorf Astoria hotel, verspreid over zes monumentale 17e-eeuwse grachtenpanden. Dit prachtige hotel heeft verschillende suites en lofts met de meest luxe voorzieningen. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de Guerlain spa en kies uit een royale selectie van massages, gezichtsbehandelingen en diverse schoonheidstherapieën. Dit hotel heeft trouwens ook een met twee Michelin sterren bekroond restaurant: Librije’s Zusje Amsterdam. Het Waldorf Astoria hotel in onze hoofdstad staat dus voor ultieme luxe en verwennerij!

Mainport Design Hotel (Rotterdam) 

Het Mainport Design Hotel is ideaal voor mensen die luxe willen combineren met modern ingerichte hotelkamers. Dit luxe vijf sterren design hotel ligt aan de oevers van de Maas en heeft op wellness gebied heel wat te bieden: op de achtste verdieping van het hotel kun je genieten van de Rotterdamse skyline in de Spa Heaven. Deze spa is geïnspireerd op de Finse cultuur en is gratis voor alle hotelgasten. Je kan bijvoorbeeld genieten van een Finse panorama sauna, Turkse stoombad of hammam.

Hotel de Echoput (Apeldoorn)

Heb je geen zin om in een drukke stad te verblijven? Ook buiten de Randstad is genoeg moois te vinden. In de uitgestrekte bossen van Paleis het Loo ligt het vier sterrenhotel De Echoput. Natuurliefhebbers zullen erg blij zijn om in de prachtige omgeving van het hotel te kunnen wandelen en fietsen. Daarna kun je de actieve dag afsluiten door een duik te nemen in het mooie zwembad en helemaal ontspannen raken in de sauna.

Stijlvolle weekendtassen

Bij deze prachtige hotels wil je natuurlijk stijlvol voor de dag komen en niet met je zwaar beschadigde oude koffer. Marington.nl heeft een prachtige collectie van meer dan 3.000 tassen, waaronder honderden Italiaanse leren weekendtassen. Perfect voor een chic weekendje in bovenstaande hotels.