Luxe Hotel NijmegenBooking.com

U

Tot wel 50% Korting!

Boek je hotel via onze partner en ontvang tot wel 50% korting! Boek nu!

N

Elke dag nieuwe deals!

Gratis annuleren bij vrijwel alle kamers

We hebben elke dag de beste deals

Inclusief geheime deals voor terugkerende klanten. U betaalt nooit reserveringskosten. Bespaar op elke boeking!

Keuze uit 1.109.210 hotels wereldwijd!

Inclusief geheime deals voor terugkerende klanten. U betaalt nooit reserveringskosten. Bespaar op elke boeking!

Uw boeking wijzigen wanneer u dat uitkomt

Inclusief geheime deals voor terugkerende klanten. U betaalt nooit reserveringskosten. Bespaar op elke boeking!

N

Ruim 100.000.000 beoordelingen!

Uw mening over de hotels die wij aanbieden is erg belangrijk! Onze partner heeft ruim 100.000.000!

24/7 Support

Heeft u vragen over uw boeking? Neem dan contact op met onze supportafdeling!

Met haar 170.000 inwoners is Nijmegen, stad aan de Waal, de grootste stad van Gelderland. Nijmegen vierde in 2005 haar 2000-jarige bestaan en staat ook wel bekend als de oudste stad van Nederland, hoewel meerdere steden strijden om deze titel. De stad is vooral bekend van de Vierdaagse en de zomerfeesten die jaarlijks plaatsvinden in de derde week van juli en daarbij 45.000 wandelaars en 1,5 miljoen bezoekers trekken.

Sinds de Radboud Universiteit (destijds de Katholieke Universiteit Nijmegen) zich in 1923 in de stad vestigde is het bourgondische Nijmegen uitgegroeid tot een ware studentenstad, wat terug te vinden is in het grote aantal gezellige kroegjes, terrassen en restaurants.

Wat te doen in Nijmegen centrum?

Nijmegen is prachtig gelegen aan de rivier de Waal en heeft door haar rijke historische een mooie oude binnenstad en een schat aan cultuur. In het centrum vind je verschillende historische bezienswaardigheden, zoals het stadhuis, de Marienburg en het Besiendershuis, die allen te voet makkelijk bereikbaar zijn. In Museum het Valkhof kun je zien hoe Nijmegen sinds haar ontstaan als Romeinse nederzetting is uitgegroeid tot een moderne stad. Ook in het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis kun je veel te weten komen over de oudste stad van Nederland. Daarnaast zijn er diverse mooie parken te bezoeken zoals het Kronenburgerpark en het Valkhofpark en is het leuk om lokale bieren te proeven in stadsbrouwerij de Hemel of om een mooie stadswandeling te maken.

Met een uitgebreid aanbod van ruim 400 winkels is het heerlijk om te winkelen in het centrum van Nijmegen. Bezoek de oudste winkelstraat van Nederland, de Lange Hekelstraat, waar je veel unieke boetiekjes en speciaalzaken zal vinden terwijl je in de Molenstraat, Burchtstraat en Marikenstraat de grotere ketens tegen zult komen.

Het bourgondische karakter van de stad en het grote aantal studenten zorgen ervoor dat er altijd iets te beleven valt in Nijmegen. Aan de Molenstraat, het Koningsplein, de Grote Markt en de Waalkade zal je talloze eetcafés en restaurants in verschillende prijsklassen vinden en genoeg kroegen om door te gaan tot in de late uurtjes.

De beste Hotels in Nijmegen

Het is fijn overnachten in Nijmegen met een grote keuze aan hotels, bed & breakdansten en pensions in verschillende prijsklassen. Er zijn over het algemeen genoeg kamers beschikbaar in de stad. Mocht je tijdens de Vierdaagse in Nijmegen willen verblijven, dan kan het lastig zijn om een accommodatie te vinden. Het is aan te raden om voor die periode ruim van tevoren een hotel te boeken.