Heerlijk even op vakantie! De voorpret begint al vaak ruim van te voren door op te zoeken wat je kunt doen op je vakantiebestemming. De reis er na toe is vaak ook een hele belevenis die zeker bij de reis hoort. Om dit te goed te laten verlopen zijn er veel reisproducten die de reis aangenamer maken. Eenmaal aangekomen ga je vast en zeker ook een dagje naar het strand. Ook hier zijn tegenwoordig al veel musthaves die het dagje naar het strand nog lekkerder maken. Benieuwd welke producten? In deze blog lees je welke producten bijdragen aan een onvergetelijke en aangename vakantie!

 

Musthave reisproducten

Als het nou gaat om een autovakantie richting het zuiden in Europa of een vliegvakantie ver buiten Europa. Er zijn veel reisproducten online beschikbaar die je kunt aanschaffen om de reis aangenamer te maken. Wat dacht je van een EHBO-set wanneer er hulp verleend kan worden bij kleine ongelukken. Een nekkussen om even heerlijk een boek te lezen of te dommelen. Juist even iets actief en een spelletje spelen? Schaf JourneyGame reisspelletje aan voor een leuk potje vier op een rij. 

 

Hieronder hebben we een greep uit de leuke reisproducten van Giftsdirect weergegeven:

  • Blanax bagage weegschaal. Check vlak voor je vertrek nog het gewicht met deze handig bagage weegschaal die je overal mee naar toe kunt nemen;

  • Celsor stekker adapter. Altijd een stekker bij de hand door de vele aansluitingen die overal ter wereld geschikt is;

  • Een reistandenborstel. Je herkent vast wel die vieze adem tijdens een lange vliegreis. Poets je tanden gemakkelijk op de wc met een heuse reistandenborstel;

  • Nog veel meer! Bekijk eens het aanbod reisproducten op Giftsdirect die je ook nog eens kunt bedrukken. Leuk om te geven als promotiemateriaal of relatiegeschenk.

 

Strandartikelen die je moet hebben

Als je op vakantie gaat kan een dagje naar het strand natuurlijk niet ontbreken. Op internet is hier ook een groot en ruim assortiment voor te vinden die je stranddag net wat aangenamer maken. Wij hebben een greep uit het assortiment van Giftsdirect hieronder weergegeven. Van handige tot handig artikelen die je moet hebben om op vakantie te gaan:

  • Jeu de Boules Jacksonville. Een handig mini Jeu de Boeles set die je gemakkelijk op het strand kan gebruiken en niet zo zwaar is om mee te nemen;

  • Opvouwbare nylon frisbee. De oplossing om met een frisbee op het strand te gooien zonder dat je tas helemaal vol is;

  • Opvouwbare zonnescherm. Een opvouwbaar windscherm is niet alleen ideaal om de wind te breken, het neemt ook nauwelijks ruimte in beslag om mee te nemen.

  • Er zijn nog veel meer leuke gadgets om op te noemen. Benieuwd? Bekijk hier het ruime en grote aanbod strandartikelen die je eventueel kunt bedrukken met je eigen logo en tekst.