Luxe Hotel UtrechtBooking.com

U

Tot wel 50% Korting!

Boek je hotel via onze partner en ontvang tot wel 50% korting! Boek nu!

N

Elke dag nieuwe deals!

Gratis annuleren bij vrijwel alle kamers

We hebben elke dag de beste deals

Inclusief geheime deals voor terugkerende klanten. U betaalt nooit reserveringskosten. Bespaar op elke boeking!

Keuze uit 1.109.210 hotels wereldwijd!

Inclusief geheime deals voor terugkerende klanten. U betaalt nooit reserveringskosten. Bespaar op elke boeking!

Uw boeking wijzigen wanneer u dat uitkomt

Inclusief geheime deals voor terugkerende klanten. U betaalt nooit reserveringskosten. Bespaar op elke boeking!

N

Ruim 100.000.000 beoordelingen!

Uw mening over de hotels die wij aanbieden is erg belangrijk! Onze partner heeft ruim 100.000.000!

24/7 Support

Heeft u vragen over uw boeking? Neem dan contact op met onze supportafdeling!

Het zal vast wel eens een keer voorkomen dat u in Utrecht moet wezen. Het kan zijn dat u gewoon even een weekendje weg wilt gaan of misschien gaat u wel naar een beurs toe. Wat de reden ook mag zijn, het zou een goed idee zijn om eens te overnachten in een luxe hotel in Utrecht. Even lekker een duik nemen in het zwembad, een dagje spenderen in de spa of een paar uur in de fitness zaal spenderen. Een luxe hotel in Utrecht kan u veel bieden om het een onvergetelijke overnachting te maken. Maar waarom zou u naar een hotel gaan in plaats van gelijk terug naar huis aan het einde van de dag? Een hotel geeft vaak een meer rustgevende sfeer na een dag of weekend uit dan uw eigen huis. Het geeft een soort vakantie gevoel

Wat te doen in Utrecht centrum?

Iedereen heeft ondertussen wel van de Domtoren gehoord. De toren is ongeveer 112 meter hoog en is gebouwd op de plek waar Utrecht een hele lange tijd geleden gesticht is. Een belangrijk stuk geschiedenis wat het zeker waard is om eens een keer te bezoeken. Natuurlijk kan er ook geweldig gewinkeld worden in Utrecht. Het station bevind zich in een overdekt winkelcentrum en loopt uit op het hartje van Utrecht. Er zijn honderden winkels waar u lekker kunt neuzen voor iets nieuws. Ook zijn er genoeg restaurants en cafés waar u even lekker wat kunt gaan eten gedurende uw dag. Mocht u even lekker willen uitrusten dan kunt u altijd nog naar het zocherpark gaan wat zich iets buiten de oude binnenstad bevind. Ook zijn er verschillende evenementen te vinden in Utrecht, hiervoor zou u op het internet moeten kijken voor de data.

De beste Hotels in Utrecht

Het Mary K Hotel gelegen aan de oudegracht in Utrecht is een van de beste hotels in de stad. Het hotel heeft niet veel kamers maar als het lukt om er een te boeken dan is het dat zeker waard. Elke kamer heeft een eigen karakter in dit hotel. Zo hebben zij bijvoorbeeld één kamer “the Bedstead” genoemd. In deze kamer kunt u vanuit uw eigen bedstee de boten voorbij zien varen. Elke kamer heeft zo zijn unieke eigenschappen. Verder kunt u ook Grand Hotel Karel V in het centrum van Utrecht vinden. Dit 5-sterren hotel brengt middeleeuwse charme en moderne luxe bij elkaar om een geweldige ervaring te leveren. Dit hotel, wat vroeger gasten zoals Karel V en zijn zus Maria van Hongarije heeft ontvangen, heeft niet alleen moderne dingen zoals een zwembad, fitness centrum en spa te bieden maar ook middeleeuwse barkelders en stijlvolle zalen om evenementen te houden. Verder kunt u ook andere geweldige hotels zoals Hotel Mitland en NH Centre Utrecht.