Een verhuisbedrijf is voor veel mensen een ideale oplossing bij het verhuizen: jij hoeft je namelijk nergens zorgen over te maken, waardoor de hele verhuizing aanvoelt als een spannend nieuw avontuur dat je gaat beleven. De prijs kan echter nog wel eens tegenvallen, en ben je wel zeker van de kwaliteit die het bedrijf gaat leveren? En wat als je toch liever veel zelf wil doen bij de verhuizing? De Goedkope Verhuizer is dan de goede keuze. Door het keurmerk van de Erkende Verhuizer ben je zeker van een goede en veilige verhuizing, en je mag daarbij nog eens geheel zelf bepalen hoeveel je zelf wil doen en wat je liever wil laten doen. De Goedkope Verhuizer doet verhuizingen tegen een goede prijs in Haarlem en omstreken. Laat het avontuur beginnen.

 

Haarlem en omstreken

Wanneer je niet zo bekend bent met de omgeving waarin je gaat verhuizen, kan dat al een flinke domper zijn voordat de verhuizing goed en wel is begonnen. Welke route moet je nemen, en sta je niet ergens eindeloos in de file? Gelukkig is De Goedkope Verhuizer bekend in Haarlem en omliggende gemeenten Zandvoort, Bloemendaal en Heemstede. Dat is alvast een goed begin van de verhuizing.

 

De Erkende Verhuizer  

Door het keurmerk van de Erkende Verhuizer hoef jij je als klant nergens zorgen om te maken. Om dit keurmerk te mogen dragen als verhuisorganisatie moet je namelijk goede kwaliteit leveren, en de veiligheid kunnen garanderen. Beide aspecten worden bovendien geregeld gecontroleerd, zodat het bedrijf up-to-date is met de nieuwste kwalificaties voor verhuizingen. Ook betekent dit dat de verhuizers gekwalificeerd moeten zijn, en is jouw inboedel goed verzekerd. Mocht er dan toch iets gebeuren tijdens de verhuizing, hoef jij je nergens druk over te maken. De algemene voorwaarden die van kracht zijn voor de verhuizing bieden de klant zekerheid en duidelijkheid. Dit keurmerk is met andere woorden de garantie voor een goede en stressvrije verhuizing.

 

Services

De Goedkope Verhuizer heeft een breed scala aan handige services bij de verhuizing. Zo kan je jouw inboedel veilig opslaan in de handige mobiele containers, die het gemakkelijk maken om al jouw spullen in- en uit te laden. Bovendien zijn de containers bestand tegen brand en waterschade. Aangezien de mobiele containers aan jouw nieuwe adres worden afgeleverd, hoef jij niet eindeloos op en neer te rijden voor je spullen. Ook hoef jij je geen zorgen te maken over het ontruimen van je oude huis: daar wordt namelijk gedaan door de ontruimingsdienst van de Goedkope Verhuizer, die je huis daarnaast ook nog eens bezemschoon aanleveren. Wel zo handig als je van plan bent je oude huis te verkopen of te verhuren. Dan zal je zeker wel al je meubels uit elkaar moeten halen, en in je nieuwe huis weer in elkaar moeten zetten? Nee hoor, ook dat kan je gemakkelijk uitbesteden aan de Goedkope Verhuizer, die bovendien veilige verhuisdozen aanbieden voor een veilige overdracht van jouw spullen. De producten die jij als echte koopjesjager op de kop hebt getikt op de veiling worden ook gewoon meegenomen. Als je toch liever de verhuizing zelf wil doen met eventueel wat vrienden of familie, is dit uiteraard geen probleem. Dan biedt de Goedkope Verhuizer ruime verhuiswagens aan, en eventuele verhuisliften. Beide worden geleverd met een chauffeur en liftassistent.