De vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen anno 2018 worden steeds heftiger, maar ook leuker. Dit betekent dat vrijgezellenfeesten ook in een heel weekend kunnen plaatsvinden. Niets is leuker dan dat de feestvreugde de volgende dag weer verder gaat. Maar wat is dan precies leuk om te doen in een heel weekend? Een goede organisatie is hierin belangrijk, immers, het moet een uitje worden om nooit te vergeten.

Naast een goede voorbereiding is het goed om na te denken waar de aanstaande bruidegom of bruid van houdt. Waar liggen de interesses en waar kan je diegene blij mee maken. Zo is het mogelijk om een heel weekend in een stad te spenderen. In de steden zijn de mogelijkheden eindeloos. Leuke activiteiten zijn bijvoorbeeld een sloepentocht, pubquiz of het huren van een partyboot. Combineer dit met een mooie afsluiting in een restaurant en ga daarna lekker los bij bijvoorbeeld een speciaal fout themafeest, zoals de 90’s. Om de kater weg te drinken is het een idee om een bierwandeling of bierproeverij te gaan doen. Voor de mindere feestgangers onder ons is het ook heerlijk om creatief bezig te zijn met bijvoorbeeld een schilder,- mozaïek,- of handlettering workshop.

Een andere tip is het combineren van activiteiten in de stad met buitenactiviteiten op het strand. Het organiseren van een vrijgezellenfeest op het strand is ideaal voor aanstaanden die sportiever zijn ingesteld. Huur bijvoorbeeld een strandhuisje en ga lekker stappen in de stad. Om vervolgens de volgende dag mee te doen met powerkiten of kitesurfen. Wellicht is het zelfs mogelijk om een leuk strandfeest mee te pakken.

Misschien is een heel weekend wat veel om te organiseren, maar hoe meer activiteiten en indrukken worden beleefd, hoe beter de verhalen uiteindelijk zullen worden. Je hebt immers samen echt wat meegemaakt. Zoek, plan en maak er daarom samen een mooi uitje van.